Referral en affiliate

Bij WeStickIt kan je terecht voor een brede waaier aan diensten, zoals op de website duidelijk te ontdekken valt.
Maar we bieden ook zaken aan die buiten de gebruikelijke signmaker-diensten liggen. Omdat het ons interesseert, omdat we een goede relatie hebben met een bepaalde leverancier of omdat we toekomst in iets zien.


Heb je interesse in een eigen domeinnaam ? Ga eens bij Nomeo kijken, de domeinnaamspecialist. Als je deze link volgt en iets bestelt dan hebben wij er ook wat aan. Zonder dat het voor u duurder wordt, uiteraard.

Zou je dit liever door ons laten doen, met advies, dan staan wij voor u klaar. We hebben al meer dan 10 jaar ervaring met domeinnamen.

 

Wij vinden Dropbox een geweldig product. We gebruiken het dan ook al jaren. Echt een aanrader, en bovendien gratis. Dropbox is een map op jouw computers die zichzelf syncroniseert. 1001 toepassingen.

Als je een (gratis) account aanmaakt via deze link dan krijgen wij 250 Mb extra opslag. Iedereen blij.

 

Bij ons kan je ook terecht als je een website zou willen laten bouwen. We werken hiervoor samen met bevriende bedrijven die een jarenlange ervaring kunnen koppelen aan competitieve prijzen. Contacteer ons voor meer info.

 

Ook voor hosting van websites, email gekoppeld aan je eigen domeinnaam en alle aanverwante diensten, kan je bij ons terecht. We hebben hieromtrent alle expertise in huis !