WeStickIt neemt de activiteiten van Studio Dewit over

Jul 19, 2013   //   by Frederik   //   Blog  //  Comments Off on WeStickIt neemt de activiteiten van Studio Dewit over

Beste klanten, lieve vrienden en familie,

We hebben toch even iets te vertellen dat we willen van de daken schreeuwen.

Wat velen onder jullie niet weten is dat we de kriebels om een zaak te starten in kledij bedrukken en belettering voornamelijk hebben te pakken gekregen bij een vriend die we al bijna 20 jaar kennen. Hij stond mee aan de wieg van een website die we al vele jaren runnen (www.intermactivity.be), hij maakte destijds de kledij voor ons team en onze leden, en ook : Natalie is in zijn atelier, met zijn hulp, de mini-T-shirtjes gaan bedrukken die de geboorte van onze jongste zoon hebben aangekondigd.

Die man is Hugo Dewit, van Studio Dewit in Overijse.

Hugo heeft er 40 jaar carrière in de reclamesector opzitten. Als je in de Druivenstreek bent kan je eenvoudigweg niet naast het werk van Hugo kijken. Hij heeft letterlijk bergen T-shirts bedrukt, voor bedrijven, verenigingen, particulieren… Hij heeft panelen gemaakt, voertuigen beletterd, en dat met een passie waar velen een voorbeeld kunnen aan nemen.

We hebben de laatste weken intensieve gesprekken gevoerd en kunnen jullie nu met grote fierheid aankondigen dat WeStickIt de activiteiten van Hugo Dewit heeft overgenomen!

WeStickIt neemt activiteiten Hugo Dewit over

Wat verandert er voor onze huidige klanten ? Eigenlijk niets. We blijven jullie bedienen zoals we dat altijd hebben gedaan, met enorm veel goesting om mee te denken met jullie projecten, om nieuwe dingen uit te proberen, jullie te doen opvallen in het straatbeeld. Met daarbij de kennis en ervaring die Hugo in al die jaren heeft opgebouwd, en die hij met ons deelt, kunnen we er alleen maar op vooruit gaan. Dit is wat we graag doen, en we hopen dat jullie (blijven) vinden dat we het goed doen !

Voor de klanten van Hugo ligt de rode loper uitgerold. Hugo heeft ons uitgebreid uitgelegd hoe hij werkte en zal dat nog een hele poos blijven doen. We kunnen bij hem terecht met al onze vragen over specifieke klantendossiers. We hebben ook alle bestanden overgenomen, dus we kunnen gewoon verderwerken waar Hugo stopte.

Een speciale DIKKE MERCI gaat ook naar de mensen die ons met deze overname geholpen hebben, met goede raad en concrete daad. Zonder hen zou deze stap voor WeStickIt onmogelijk geweest zijn.

En wat nu ? Keihard werken !

Met ondernemende groeten,

Frederik en Natalie